Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingo!

img4106-kleinjpg

Met twee lange rijen tafels was het een ideale en praktische indeling voor een middagje bingo bij de Zonnebloem. Eigenlijk al jarenlang in onze afdeling een echte traditie. Er was interesse genoeg: bijna 50 gasten hadden zich aangemeld. Veel gasten met een bingo-“ervaring”. De meesten hadden zich prima voorbereid en zaten met een goed schrijvende pen in de aanslag klaar. Drie rondes werden er gespeeld en er waren weer mooie prijzen te winnen. In de eerste twee rondes waren dat drie jaloersmakende tassen per ronde met toenemende inhoud. De winnaars hadden er een hele sjouw aan, maar met hulp van vrijwilligers lukte dat prima. Voor deze bingo had de HEMA Harderwijk een royaal aantal prijsjes gesponsord, o.a. een tegoedbon voor een gratis kopje koffie met gebak en aldaar kan men dus zeker binnenkort enkele “Zonnebloemers” verwachten. Op een enkele “valse bingo” na verliep het geheel soepeltjes onder leiding van Aart, geassisteerd door Jeremy, een van onze vier maatschappelijke stagiairs. Ondanks dat er geen alcohol mocht worden geschonken (dat was niet ons idee….) werd het toch nog leuk en voordat je het wist stonden de wijzers van de klok alweer op vijf uur. Uiteindelijk ging iedereen ook deze keer weer met een prijsje naar huis. Bij het weggaan klonk een veel gehoord “het was weer gezellig” de vrijwilligers warm in de oren. Met dank aan de inzet van een ieder. Volgend jaar toch weer?

 

                        Harry Holtkamp

Voor foto's: klik hier

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk