Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fietsen met de Zonnebloem

fietspng

Fietstocht met de Zonnebloem.

Zaterdag 13 juli was er een gezamenlijke fietstocht georganiseerd door de Nationale Vereniging De Zonnebloem Harderwijk.

De fietstocht is gestart bij Zorgcentrum De Aanleg in de wijk Stadsdennen.

Er is met 10 personen onder begeleiding van vrijwilligers een mooie uitgezette route gefietst, de route ging door plan Frankrijk richting het buitengebied Hierden, naar Hulshorst.

Daar stonden bestuursleden van De Zonnebloem iedereen op te wachten met een kopje koffie en een heerlijk stukje gebak, ook kreeg elke deelnemer een tasje met drinken, stukje fruit en een kleine versnapering voor onderweg.

De route ging  verder door het Leuvenumse bos richting Elspeet waar een bezoek is gebracht aan de Fazanterie van de Fam. Timmer aan de Stakenbergweg, Er waren diverse soorten Fazanten en speciale kippen, heel bijzonder, samen erg van genoten, zowel van de dieren ( ook de piep jonge kuikentjes ) als van de gepassioneerde uitleg van Dhr. Timmer.

Verder gefietst van Elspeet naar Uddel waar we bij “Het Terras” heerlijk patat met een kroket hebben gegeten.

Uitgerust en voldaan via Garderen naar Koudhoorn, door de bos naar Putten richting Oud Groevenbeek, bezoek je aan de druivenkas, over de Groevenbekerheide naar het centrum van Ermelo.

Even pauzeren voor een heerlijk soft ijsje, daarna door de bossen richting Strokel, Haspel en weer naar De Aanleg waar we afscheid van elkaar hebben genomen met de wens dit volgend jaar weer samen te doen.

De Zonnebloem kan terug kijken op een mooi en gezellig dagje fietsen.

 

 Gerda Camron

 

 

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk