Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zandsculpturen in Garderen

logojpg

Maandag 13 mei was het weer zover, het jaarlijkse uitje met onze gasten van De Zonnebloem van de afdeling Harderwijk en Hierden. Dit jaar was er voor gekozen om de zandsculpturen en beeldentuin in Garderen te bezoeken. Met zo’n 30 gasten en 32 vrijwilligers zijn we rond 9.30 uur vertrokken vanaf De Aanleg richting Garderen. Bij aankomst werden wij verwend met koffie en een heerlijk gebakje. Daarna werden wij opgewacht door een “stewardess” die onze boardcard wilde zien en werden we “welkom aan boord” geheten. Nu mochten we tot lunchtijd rond kijken in dit prachtige complex. De lunch was zeer uitgebreid en goed verzorgd met o.a. diverse broodsoorten, soep, salade en een heerlijke kroket. Na de lunch gingen konden we weer genieten van mooie zandsculpturen en beelden. Het is verbazend hoe ze het zo mooi kunnen maken, geweldig! Verder was er overdekt een quiz in zandsculpturen van o.a. de invoering van de euro, de autoloze zondag en niet te vergeten het kwartje van Kok, om zo maar een paar dingen te noemen. De meesten hebben nog een lekker ijsje of drankje genuttigd voordat we rond 16.00 uur weer richting Harderwijk vertrokken. Kortom het was weer een zeer geslaagde dag, mede door het zeer mooie, maar warme weer.    

 Voor foto's: klik hier

                                                                 Martin Ephraim

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk