Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan de zandsculpturen in Garderen

bezoek-aan-de-zandsculpturen-in-garderen-dfd5c6ec-9270-4f58-b08e-4b6b40ad7e6a

30 augustus 2019 van 00:00 - 00:00 uur

Uitstapje van KBO en Zonnebloem samen

Op vrijdag 30 augustus willen wij samen de jaarlijkse dagtocht houden.
We willen de zandsculpturen in Garderen bewonderen.
Om 10 uur vertrekt de bus. Uiterlijk 9.45 uur dient iedereen aanwezig te zijn.
De kosten zijn € 50,- per persoon. Graag afgepast betalen in de bus.

Bij aankomst worden we voorzien van een kop koffie en appelgebak. Daarna kan iedereen gaan wandelen langs de sculpturen. Rollators graag meenemen. Voor degenen die niet kunnen lopen, ook niet met de rollator, hebben we 3 rolstoelen ter beschikking.

Om 13.15 uur kunnen we gebruik maken van een lunch. Daarna is er nog weer een mogelijkheid om langs de sculpturen te wandelen.
Om 15.45 uur willen we allemaal weer in de bus zijn, zodat we om 16.00 uur kunnen vertrekken. We willen uiterlijk om 17.30 uur weer in Harreveld zijn waar ons weer een heerlijk diner te wachten staat.  

We hebben 50 zitplaatsen in de bus, dus vol is vol.
Opgave graag voor 10 augustus bij Olda Pondes tel. 377355.

Mariet Olijslager

0544-373642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken