Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Viering 50-jarig jubileum afdeling Harreveld

viering-50-jarig-jubileum-afdeling-harreveld-a70751d6-3233-48fe-9c76-1c9d69468479

6 oktober 2019 van 13:30 - 18:00 uur

Feest voor gasten en vrijwilligers

Op zondag 6 oktober viert de Zonnebloem Harreveld dat ze 50 jaar geleden is begonnen met het Zonnebloemwerk.

's Middags zal in zaal Sloots om 13.30 uur  een feestmiddag voor alle Zonnebloemgasten samen met de vrijwilligers worden gehouden. Deze zal duren tot ongeveer 18.00 uur.

Enige tijd tevoren zult U allemaal een uitnodiging ontvangen, waarin U verzocht wordt om U schriftelijk aan te melden.

Aan deze middag zullen geen kosten verbonden zijn. 
Wij hopen er met z'n allen een gezellige middag van te maken.

Hartelijke groet van de werkgroep 50 jaar Zonnebloem Harreveld

Mariet Olijslager

0544-373642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken