Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellige middag in het dorpshuis

gezellige-middag-in-het-dorpshuis-64c0ca66-9b5a-4025-93b3-561f25250666

4 februari 2023 van 14:00 - 17:00 uur

met optreden van goochelaar

Op zaterdag 4 februari is onze eerste activiteit in 2023 in het dorpshuis.
We beginnen om 14.00 uur. Na een kopje koffie/thee zal de Achterhoekse goochelaar Tom Krooshof zijn goochelshow presenteren.
En na de pauze komt hij ook langs de tafels om de trucs van dichtbij te laten zien. U kunt de magie ervaren, zien, horen en zelfs voelen. Hij zal ons vast versteld laten staan van zijn trucs.
Na zijn optreden is er onder het genot van een drankje en hapje nog een gezellig samenzijn.

Lijkt het u leuk, geef u dan op bij de vrijwilliger(ster ) die in de week van 9 januari bij u langs komt.
Voor deze middag vragen wij een eigen bijdrage van € 10,00 die u bij opgave kunt voldoen.

José IJzereef

0614164250
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken