Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Viering 50-jarig jubileum

Gezellig samenzijn van gasten en vrijwilligsters

Op zondag 6 oktober vierden we dat onze afdeling al 50 jaar actief is in het Zonnebloemwerk. In al die jaren zijn veel bezoekjes gebracht aan zieken, maar ook aan mensen gewoon voor een gezellig praatje.
Daarnaast werden talrijke uitstapjes georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking.
De vrijwilligsters van de Zonnebloem zorgden ervoor dat deze mensen aan activiteiten konden deelnemen waar ze dat zelfstandig niet konden of zouden doen.

De feestdag werd begonnen met een gezellig samenzijn van alle vrijwilligsters in zaal De Boer. Een drietal vrijwilligsters werd onderscheiden vanwege meer dan 10 jaar trouwe dienst. Dit zijn Mariet Olijslager - 14 jaar,  Berndien Kolkman - 12 jaar en Coby Wolterink - 13 jaar.

’s Middags kwamen ook een 50-tal gasten, die een gezellige feestmiddag aangeboden kregen. Na een korte toespraak van de voorzitter, volgde  prachtig optreden van Super Stien en Turbo Toos. Zij wisten de lachspieren danig op de proef te stellen tijdens hun anderhalf uur durend optreden.
Met op tijd een hapje en een drankje was het feest compleet.

Na een dankwoord van de voorzitter, waarin zij o.a. aangaf dat de afdeling Harreveld hoopt het Zonnebloemwerk nog vele jaren voort te kunnen zetten, gingen alle gasten met een smakelijke attentie weer voldaan naar huis.

Bekijk de foto's van de jubileumviering.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

José IJzereef

0614164250
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken