Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstinkopen

1-p1020695jpg

"De Zonnebloem"afd. Hasselt bezocht Tuinland in Kerstsfeer

Het wordt zo langzamerhand een traditie dat "De Zonnebloem"afd. Hasselt met haar gasten/deelnemers en vrijwilligers aan het eind van het jaar een tuincentrum gaan bezoeken, om er Kerstinkopen te doen. Dit jaar hebben we op dinsdag 26 november jl. gekozen voor Tuinland in Zwolle.

Om 2 uur s'middags werd er verzameld bij het verzorgingstehuis "de Hazelaar". Meer dan 40 personen hadden zich hiervoor aangemeld. Verdeeld over een stuk of 11 auto's, zijn de vrijwilligers met hun gasten/deelnemers vertrokken naar Zwolle.

Nadat iedereen met roltrap of lift boven in de winkel was aangekomen ging men in kleine groepjes de prachtige Kerstafdeling bewonderen. Dit met behulp van de vrijwilligers die sommige gasten/deelnemers rondreden in een rolstoel, of hun Kerstaankopen in een winkelwagen meenamen. Voor veel van onze gasten/deelnemers is het moeilijk, of zelfs onmogelijk om zelfstandig te kunnen winkelen, en worden bovendien op deze manier even uit hun dagelijks isolement gehaald. Het werd een gezellig rondgaan met elkaar (zo van .... ooh moet je dit eens zien, en dat is mooi)

Om half vier was er voor iedereen in het restaurant plaatsen gereserveerd voor een kop koffie/thee met gesorteerd gebak. Dit was tevens ook een gezellig moment om met elkaar even bij te praten en om elkanders aankopen te bewonderen.

Tegen half vijf keerde een ieder weer naar de auto en vertok men richting Hasselt. Wij kunnen met voldoening terugzien op een wel heel geslaagde middag, voor zowel onze gasten/deelnemers als vrijwilligers.

Heeft u interesse in het werk van "De Zonnebloem" zowel als gast/deelnemer of als vrijwilliger. Of kent u iemand die als gast/deelnemer voor deze doelgroep in aanmerking zou komen, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Jan Palland

06-30001192
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk