Knallende carnavalsmiddag Zonnebloem en Sevagram

Zonnebloem afdeling

Op donderdagmiddag 28 januari barstte het carnavalsfeest om 14.45 uur los. Kapitein Hans Bervoets gaf het startschot, waarna hij het stokje overgaf aan Piet van Loo.

Na een kopje koffie met poefel startte het programma met een optreden van Look alike Beppie Kraft, gevolgd door Duo Doebel en Patrick en Monique Starmans. De stemming zat er meteen goed in.

Prins Dennis 1e van de Suplummele was ook van de partij met zijn gevolg. Dat hij er zin in had was overduidelijk. Hij bleef de rest van de middag, deelde medailles uit en deed mee aan de polonaise.

Het duo Raymond en Theo gaven met hun optreden nog wat extra "Schwung" aan het programma. Met hun begeleiding op accordeon en tuba zong en sjoenkelde de hele zaal mee.

Stichting Jeugdcarnaval Heerlerbaan met jeugdprins Deen en Bloemenmeisje Maud nam vervolgens de Bühne in bezit. De kleine Tanzmariekes  zetten hun beste beentjes voor. Het was geweldig!

De Deulkes brachten voor hun optreden de jeugd weer terug op de Bühne. Met hun zang wisten ook zij de zaal weer goed mee te krijgen. De sfeer werd steeds beter.

De volgende artiesten stonden al weer klaar voor hun optreden, de groep Wiesse Sjwaam uit Kerkrade. Zij wisten het feest echt tot een hoogtepunt te brengen.

Na het uitroepen van de best verklede carnavalisten werd het programma afgesloten met een pantomime van José en Trees. De zaal lag dubbel van het lachen. Wat waren ze goed!

Na ruim 3 uur te hebben genoten kwam toch een einde aan deze geslaagde middag.


 

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen