Jaarlijkse reisje naar de Kasteeltuinen in Arcen

Zonnebloem afdeling

Ondanks de warmte genoten gasten en vrijwilligers van een heerlijk dagje uit. Om 10.15 uur stapten de eerste van de in totaal 90 deelnemers bij Parc Imstenrade in de bus.

Nadat ook de deelnemers bij de Corisberg in de bus waren gestapt en zo'n 8 rolstoelen en meer dan 30 rollators in het ruim waren opgeborgen vertrokken we richting Arcen.  We werden hartelijk welkom geheten door het personeel van de Kasteeltuinen. Bij aankomst werd eerst genoten van een heerlijk kopje koffie/thee met een stuk vlaai.

Daarna kon iedereen op eigen gelegenheid de prachtige tuinen bezoeken. De bankjes in de schaduw boden een welkome afwisseling bij een temperatuur, die inmiddels was opgelopen tot boven de 30 graden.

Ook werd door een aantal mensen het prachtige kasteel van binnen bewonderd.

Op het terras werd uiteindelijk nog genoten van een verkoelend drankje.

Om 16.00 uur vertrok de bus met een flinke omweg (door wegwerkzaamheden) richting restaurant "Het Jachthuis" in Montfort, waar ons een heerlijk 3-gangen menu werd voorgeschoteld.

Om ruim 20.00 uur waren we na een heerlijke dag weer terug op de Heerlerbaan.

Iedereen heeft echt genoten !!!

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen