Spetterende carnavalsmiddag

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 1 februari 2018 beleefde de Zonnebloem Heerlerbaan weer samen met Sevagram (Oranjehof en de Verbinding) een geweldig carnavalsfeest in gemeenschapshuis de Caumerbron op de Heerlerbaan.

Om 14.30 uur werd begonnen met een kop koffie / thee met een heerlijke poefel.

Leonie Eussen opende de middag en gaf het woord vervolgens aan Piet van Loo, die de middag aan elkaar praatte. Ronny Ron wist met zijn optreden de zaal meteen goed in carnavalssfeer te brengen . Er werd direct meegezongen en gesjoenkeld.

Daarna de verkiezing van de best verklede deelnemer. Uit 3 kandidaten werd middels applaus de winnaar gekozen: Mevrouw Andriessen.

Na een optreden van Duo Doebel gaf carnavalsvereniging "de Soeplummele" acte de présence met hun prins Kay 1e. Hij decoreerde Carmen van de Oranjehof en D.J. René.

De kinderen van Stichting Jeugdcarnaval Heerlerbaan stonden in het café al te trappelen van ongeduld. Eindelijk mochten ze zich met jeugdprins Lucas 1e en bloemenmeisje Lianne aan het publiek presenteren. Er werden onderscheidingen uitgereikt aan Bianca en Desiree van "de Verbinding". Daarna lieten de tanzmariekes zien, wat ze allemaal hadden ingestudeerd. Het was in één woord schitterend.

Tijdens het optreden van "de Deulkes" deed de jeugd nog een keer enthousiast mee. Het was een feest om naar te kijken.

Tot slot de groep "Ohne Gewähr" met een heerlijke afsluiting van de middag.

Het feest was weer echt geslaagd!!!

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen