Ondanks hitte geslaagd jaarlijks reisje

p1140932jpg

Ondanks code oranje vanwege temperaturen van ruim 30 graden genoten we van een prachtig uitstapje naar Bokrijk

Daags voor ons jaarlijkse uitstapje werd het geplande programma  aangepast aan de zeer warme weersomstandigheden. Zo werd het bezoek aan het openluchtmuseum geschrapt en werd het diner vervroegd.

Om 10.00 uur stond de bus gereed bij Parc Imstenrade. Nadat iedereen daar was ingestapt vertrokken we naar ons 2e opstappunt aan de Corisbergweg. Omdat iedereen zijn of haar taak goed invulde werd klokslag 10.30 uur vertrokken richting Bokrijk in België.

Iedereen werd welkom geheten door de chauffeur Harrie en door onze voorzitter Hans. De aanpassingen aan ons reisschema werden toegelicht. Iedereen was blij met deze aanpassingen.

Aangekomen in Bokrijk werden eerst alle rolstoelen (5) en rollators (18) buiten de bus gereed gezet. Snel werd verkoeling gezocht onder de bomen.

Na een korte wandeling was er koffie / thee met vlaai in restaurant de Dennenhof in Bokrijk.

Daarna was er tijd genoeg voor een kleine wandeling. Er was genoeg te zien, zoals een speeltuin, een kasteel en een prachtige tuin met planten, vissen en beelden. Ook was er nog tijd voor een drankje op het terras. In alle rust werd hiervan genoten.

Om 14.00 uur zat iedereen weer in de heerlijk koele bus. De chauffeur had een interessante en vooral ook mooie rit bedacht voor de terugreis. Hij vertelde allerlei wetenswaardigheden over het mijnverleden in Belgisch Limburg.

Om 15.30 uur arriveerden we bij Hotel Monopole in Valkenburg voor een heerlijk diner. Het smaakte verrukkelijk !!!

Rond 17.30 werd de terugreis aanvaard richting Heerlerbaan.

Ondanks het zeer warme weer heeft iedereen met volle teugen genoten van deze dag!!!

PS: Alle deelnemers hebben zich akkoord verklaard met het plaatsen van bijgevoegd beeldmateriaal op deze website.

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen