Gezellig de herfst in

img20181025151838jpg

Op donderdag 25 oktober was het genieten geblazen tijdens een gezellige herfstmiddag

Zo'n 70 gasten en vrijwilligers genoten van een gezellige middag in onze vaste lokatie "De Caumerbron".

Onze vrijwilliger Bert Dohmen had met zijn vrouw Liesbeth alle tafels prachtig aangekleed met herfstversieringen. Het was een feest om naar te kijken.

Terwijl iedereen genoot van een heerlijk kopje koffie met een stuk cake werd deze middag geopend door Leonie Eussen. Aansluitend bracht voorzitter Hans Bervoets een actie bij de Plus Heerlerbaan onder de aandacht.

Daarna nam Rinus Hermsen het stokje over. Hij liet ons gedurende deze middag genieten van een gevarieerd repertoire liedjes. Er werd tussendoor gezellig met elkaar gebabbeld, maar natuurlijk werd ook regelmatig meegezongen.

Tussendoor werden ook al de lootjes verkocht. Tijdens de pauze vond de eerste trekking plaats. Er waren prachtige prijzen te winnen, allemaal gesponsoord door o.a. enkele Heerlerbaanse winkeliers.

Na een tweede optreden van Rinus vondt weer een trekking plaats van de loterij. Helaas heeft niet iedereen een prijs gewonnen.

Iedereen vertrok met een blij gezicht weer huiswaarts aan het einde van de middag, sommige met een tas vol herfstspullen van de tafels.

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen