Achter de muziek de lente in

img20190509150650jpg

Onder het motto: "Achter de muziek aan" vond deze Lentemiddag plaats.

Na weer een zeer geslaagde gezamenlijke carnavalsmiddag organiseerden de Zonnebloem en Sevagram (Oranjehof en “de Verbinding”) weer samen een gezellige Lentemiddag. Na een aantal koude dagen met regen zag het er deze dag eindelijk weer wat lenteachtig uit.

Bij binnenkomst werden we al verrast met prachtig versierde tafels in lentesfeer. We begonnen zoals gebruikelijk met een kopje koffie / thee met een kleurrijke cupcake. Daarna volgde een eerste optreden van “de Tatermennekes” met Nederlandstalige en Limburgse liedjes. Al vanaf het eerste liedje wisten ze de aanwezigen te vermaken. Er werd behoorlijk meegezongen.

Tijdens de pauze werden lootjes verkocht, waarmee prachtige prijzen konden worden gewonnen. De trekking liet nog even op zich wachten.

Na de pauze werd eerst gezongen voor mevrouw Junggeburt, die 6 mei haar 100e verjaardag had gevierd. Daarna volgde een tweede optreden van de Tatermennekes nu met Duitstalige liederen. Ook dit viel weer in de smaak. Enkele deelnemers zochten zelfs de dansvloer op. Het was een gezellige boel!

Tussendoor werden wat kleine hapjes aangeboden.

Tot slot de trekking van de loterij. Eén stel ging zelfs met drie prijzen aan de haal.

Na een toegift van de Tattermennekes ging iedereen met een brede lach op het gezicht huiswaarts.

Het was weer een reuze gezellige middag !!!

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen