Zomeruitje 2020

img20200902143303jpg

Alle activiteiten liggen wegens het Coronavirus al een tijdje stil. Het werd dus tijd om weer eens iets te organiseren.

Na lang zoeken werd besloten om weer eens een activiteit te organiseren voor onze gasten en vrijwilligers. Het werd een Zomeruitje in onze eigen stad Heerlen. Hierdoor kon het vervoer grotendeels worden geregeld via OMNIBUZZ. Als de vrijwilliger zijn gast wilde vervoeren was het dragen van een mondmasker verplicht. De veiligheid van alle deelnemers stond hoog in ons vaandel. Dus vaste plaatsen en voldoende onderlinge afstand.

Om de groep deelnemers niet te groot te maken werd besloten om niet 1, maar 4 middagen te organiseren met maximaal 20 deelnemers per keer. In totaal hebben bijna 60 gasten en vrijwilligers deelgenomen.

De middagen vonden plaats op 25 / 26 augustus en 1 / 2 september in de Brasserie "de twee gezusters". In dit prachtige oude klooster met grote binnentuin was het goed toeven. Van deze binnentuin kon vanwege het weer helaas alleen de laatste middag gebruik worden gemaakt.

De middagen werden gestart met een lekker kopje koffie / thee, gevolgd door een drankje. Iedereen had voldoende tijd om weer eens lekker bij te praten.

De middag werd afgesloten met een dineetje, waarbij iedereen de keuze had uit 3 hoofdgerechten. Een lekker "toetje" en nog een "glaasje" maakte het geheel compleet.

Aan het einde van de middagen werden alleen maar positieve reacties gehoord. We kunnen dus spreken van een geslaagd uitje!

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen