Groot feest: Maria Mertens 60 jaar vrijwilligster Zonnebloem Heerlerbaan

0022jpg

Ruim een jaar na de officiële datum 30 april 2020 eindelijk het langverwachte feest.

Op 30 april 2020 was Maria 60 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem Heerlerbaan. Hieraan kon echter slechts in kleine kring aandacht worden besteed. Haar werd beloofd, dat we dit wel zouden inhalen op een later moment, maar door Corona duurde het 1 ½ jaar.

Zaterdag 30 oktober 2021 was het eindelijk zo ver. De vlag kon uit en er werd groots feest gevierd in de Caumerbron. Naast gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem had Maria ook zelf nog zo’n 25 familieleden en vrienden uitgenodigd, waarbij ze zich nog flink heeft moeten beperken. Om dit feest te laten slagen werd flink uitgepakt.

Niet alleen burgemeester Roel Wever kwam haar persoonlijk feliciteren, maar ook de wethouder Ouderenbeleid Adriane Keulen was van de partij. Zij namen alle tijd, want zo’n vrouw als Maria Mertens ontmoet je niet elke dag.

De Zonnebloem was vertegenwoordigd door de verenigingsconsulent Marco Consten. Veel lovende woorden werden over Maria uitgestrooid. Uiteraard was er ook veel lof voor alle vrijwilligers, die altijd klaar staan voor anderen.

Na een kop koffie met vlaai werd door vrijwilligers van de Zonnebloem een special voor Maria geschreven lied gezongen, het zgn. "Marialied". Daarna genoten alle aanwezigen van een klein blazersensemble bestaande uit overburen van Maria.

Het hoogtepunt van de middag was een bijzonder optreden van Paul van Loo. Met zijn luisterliedjes wist hij iedereen meer dan te boeien.

De middag werd afgesloten met een heerlijk warm en koud buffet. Niet alleen alle aanwezigen, maar vooral ook Maria zelf, hebben met volle teugen genoten van dit feest.

Wij hopen Maria nog lang in ons midden te hebben!

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen