Heerlijk zomeruitstapje

img20220817181517jpg

Op woensdag 17 augustus is het eindelijk zo ver. Na 2 jaar weer een echt reisje

Eindelijk kunnen we weer eens met de bus op stap. We gaan naar Kasteelpark Born. 

De weersvoorspellingen zijn wisselend, droge perioden zullen worden afgewisseld met buien en mogelijk zelfs onweer.

Maar vol goede moed stappen de eerste deelnemers en vrijwilligers (totaal 40) in bij Parc Imstenrade. De grootste groep komt op de Corisbergweg aan boord. Het laadruim is goed gevuld met 2 rolstoelen en 18 rollators. De regen heeft zich gelukkig beperkt tot enkele druppels.

Na ruim een half uur rijden bereiken we ons reisdoel, Kasteelpark Born. Ook hier lukt het om het terras droog te bereiken. We genieten van een heerlijke kop koffie met een stuk Limburgse vlaai.

Aansluitend heeft iedereen ruimschoots de gelegenheid om de kleine dierentuin te bewonderen. Omdat het weer wat frisser is, zijn alle dieren actief en laten zich ook zien.

Na de wandeling komen de meesten weer droog terug op het terras, Slechts een enkeling heeft een wat steviger regenbui moeten trotseren. Nog gezellig wat kletsen en een glaasje drinken.

Met een stralend zonnetje zoeken we rond half vier de bus weer op voor de terugreis naar Heerlen, waar we bij Brasserie "De Twee Gezusters" genieten van een lekker 3-gangen diner met vlees of vis. Als toetje een heerlijk ijsje met fruit en slagroom.

Om iets over 7 uur stappen we weer in de bus richting Heerlerbaan voor het laatste stukje van onze dagtrip.

Dit uitje heeft iedereen weer even echt goedgedaan.

 

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen