Knallende Carnavalsmiddag

carnaval-2023jpg

Na twee jaar zonder carnaval konden we er weer eens echt tegenaan

’t Is vrijdag 10 februari 2023. Eindelijk mogen we weer eens lekker carnaval vieren met z’n allen. Naast deelnemers van de Zonnebloem wordt de zaal gevuld met andere Heerlerbaanse senioren van o.a. Verzorgingshuis Oranjehof, het LKV, de Corisbergflat en uit het Buurtpunt Peter Schunck.

Om 11 over twee geeft Leonie het startschot en kan het feest beginnen. Piet van Loo neemt daarna het stokje over en praat de rest van de middag aan elkaar.

We beginnen, zoals gebruikelijk met een kop koffie en een heerlijke poefel, deels gesponsord door bakkerij Voncken

Als eerste brengt RonnyRon de gemoederen in beweging en dat kost geen enkele moeite. Er wordt direct meegezongen en gesjoenkeld.

Begeleid door muziek uit de luidsprekers van DJ's Paul en Dennis melden zich Prins Paul IV en zijn gevolg van carnavalsvereniging de Soeplummele.

Daarna gaat het programma snel verder met diverse optredens van Heerlerbaanse artiesten, zoals: Fonzarelli, de Drinkbülle en de Herringbiessere.

Tussendoor is er een spetterend optreden van de Stichting Jeugdcarnaval Heerlerbaan. Prins Jaysen I en Bloemenmeisje Bente worden begeleid door hun Raad van elf en de dansgarde. Zij sieren de oud voorzitter van de Zonnebloem Hans en de nieuwe voorzitster Karola met een onderscheiding.

De prijs voor de best verklede deelnemer wordt toegekend aan een van de bewoners van Oranjehof.

Met een hapje en een drankje erbij wordt de sfeer tijdens deze middag naar een hoogtepunt gevoerd.

Iedereen die heeft bigedragen aan het slagen van deze middag wordt van harte bedankt!

Iedereen gaat met een zeer voldaan gevoel huiswaarts. Wat een gezellige middag!!!

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen