Gezellige herfstmiddag

img20231020151712edit1008603655023690jpg

Op vrijdag 20 oktober vindt de jaarlijkse herfstmiddag plaats in gemeenschapshuis de Caumerbron

Na een lange nazomer is het op deze dag echt herfst. Af en toe komt de regen met bakken uit de hemel. Echt weer voor een gezellige herfstmiddag.

Leonie Eussen heet als bestuurslid activiteiten iedereen van harte welkom, met name de deelnemers van het “Bekkerveld”, die voor de eerste keer deelnemen aan een activiteit op de Heerlerbaan.

We starten zoals gebruikelijk met een kopje koffie en een plak cake. Daarna neemt onze muzikant Schpatzenwilly het stokje over. Hij brengt een aantal voor iedereen bekende liedjes ten gehore.

Na de pauze met een drankje worden een paar rondjes gekiend. Er zijn leuke prijzen te winnen bij 1 of 2 volle rijtjes en natuurlijk bij een volle kaart. Er klinkt  dan ook regelmatig “KIEN” door de zaal, soms met 2 of 3 tegelijk.

Als alle prijzen zijn verdeeld neemt Schpatzenwilly de microfoon weer ter hand. Er wordt gezellig meegezongen en soms ook voorzichtig geschunkeld.

Iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis.

Het was een geslaagde middag!

Wim Bosch

0455421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen