Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagtocht Aardbeienboerderij Manderveen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdag 24 juni is de afdeling Hengelo-Keyenborg met een bus vol gasten en vrijwilligers naar aardbeienboerderij "De Manderveense Aardbei" te Manderveen geweest.

Op woensdag 24 juni heeft de afdeling van de Zonnebloem Hengelo-Keyenborg een dagtocht gemaakt naar aardbeienboerderij "De Manderveense Aarbei" in Manderveen. De busreis begon in de Keyenborg waar de eerste gasten met vrijwilligers instapten. Vervolgens reed de bus naar Hengelo waar de overige gasten een plek zochten in de bus. De vrijwilligers zorgden ervoor dat alle rollators en rolstoelen onder in de bus kwamen te liggen. Twee auto's met gasten reden achter de bus aan. Om iets over 11 kwamen we in Manderveen aan, waar we welkom werden geheten met een kop koffie/thee en een heerlijke beschuit met aardbeien en slagroom. Daarna werd er een videofilm vertoond waarin duidelijk werd uitgelegd het traject van de aardbei vanaf het planten tot aan de oogst. Vervolgens gingen de gasten met vrijwilligers naar buiten om alles in ogenschouw te nemen. De geur van de aardbeien kwam ons al tegemoet. We liepen langs de stellingen met aardbeien voor de verkoop en er was ook een mogelijkheid om zelf te plukken, wat enkelen van ons ook hebben gedaan. De zon begon zelfs te schijnen en daarom was het ook goed toeven op het terras. Ook was er nog een winkeltje waar van alles te koop was. Menigeen ging ook met een draagtas naar huis. Om 13.00 uur stond de lunch klaar. Aspergesoep, heerlijke belegde broodjes en tot slot een toetje ijs met slagroom en natuurlijk aardbeien. Nadat iedereen uitgegeten was, gingen we weer richting de bus. Via een mooie landelijke route kwamen we rond half 5 weer in Hengelo aan.

Gerda Masselink

0575-462996
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk