Winkelen in Oldenzaal

Op woensdag 25 november om 11.00 uur vertrokken we met 27 gasten en 15 vrijwilligers richting Oldenzaal om gezellig onze Sint en Kerst inkopen te doen.

Op woensdag 25 november om 11.00 uur vertrok de rolstoelbus van  ter Doest richting Oldenzaal. Met 27 gasten en 15 vrijwilligers gingen we daar winkelen. We hebben bij aankomst eerst geluncht op het terras bij de Hema in winkelcentrum de Driehoek. We konden kiezen tomatensoep of groentesoep, een broodje ham of kaas en koffie of thee. Het smaakte prima. Met de buik vol gingen we in groepjes of alleen met een vrijwilliger op stap. Er werd goed ingeslagen, de tassen waren goed gevuld. Voor toiletgebruik konden we de sleutel van het invalidentoilet ophalen bij de kassa van de Hema. Om 15.00 uur zat iedereen weer op het terras en sloten we de middag af met een kopje koffie of thee en een chocolaatje. De bus stond alweer op ons te wachten en om 16.30 uur waren we weer terug in Hengevelde. Het was weer een geslaagde middag.

 

Ingrid Rook

06-55072261
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk