Hengevelde en Isidorushoeve samen verder

Zonnebloemnieuws

 

Hengevelde en Isidorushoeve samen

 

Jarenlang hebben de Zonnebloemdeelnemers van de Isidorushoeve deel genomen aan de activiteiten van de afd. Haaksbergen. Doordat er verschillend werd gedacht over de invulling van de richtlijnen van de Zonnebloem is besloten om per 31 december 2016 niet meer samen door te gaan. Omdat het werkgebied van  de Isidorushoeve en Hengevelde aan elkaar grenzen lag het voor de hand daar mee in overleg te gaan. Hieruit is de conclusie getrokken dat de vrijwilligers van beide kerkdorpen op de zelfde manier denken over invulling van het Zonnebloemwerk. Vanaf 1 januari 2017 sluiten de vrijwilligers en gasten van de Isidorushoeve daarom aan bij Hengevelde. Voortaan zullen we dus als afdeling H’velde/ I’Hoeve naar buiten treden. Voor de gasten zal er wat betreft het bezoekwerk weinig veranderen, ze houden de zelfde contactpersoon. Voor de activiteiten die door Hengevelde georganiseerd worden zullen ook de deelnemers van de I’Hoeve benaderd worden. Ook zal er een vrijwilliger van de I’Hoeve aansluiten bij het Hengeveldse bestuur als bestuurslid bezoekwerk, zij zal voor de I’Hoeve de contacten met de gasten en vrijwilligers coördineren en meenemen naar de bestuursvergaderingen. Deze contactpersoon is Toos Scharenberg, u kunt bij haar terecht met evt. vragen via thscharenberg@gmail.com of tel. 074-357681.

Hebt u een lichamelijke beperking en wilt u deelnemen aan Zonnebloemactiviteiten neemt u dan contact op met onze contactpersonen, Toos Scharenberg en in Hengevelde Truus Sander via w.sander1@kpnplanet.nl of 333612. Bij deze dames kunt u ook doorgeven als er iemand in uw omgeving ziek is of behoefte heeft aan een bezoekje of uitstapje omdat hij of zij een beperking heeft.

We hopen op een goede samenwerking en veel Zonnebloemplezier samen.

Ingrid Rook

06-55072261
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk