Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Clubactie Rabobank 2017

Zonnebloem afdelingsnieuws

Doe mee, stem en steun daarmee de Zonnebloem afdeling Herten!

Aan allen die de Zonnebloem  afd. Herten een warm hart toedragen.
Graag willen we opnieuw de Rabo Clubkas Campagne onder uw aandacht brengen.
Vorig jaar hebben we een prachtig bedrag mogen  ontvangen. Daarom doen we ook dit jaar weer mee om  een extraatje te vergaren, zodat we leuke activiteiten kunnen blijven organiseren voor onze doelgroep. 

Als u  een rekening heeft bij de Rabobank bent u niet automatisch lid. Dat kunt u wel  kosteloos worden.  Meld u vóór 24 april aan op www.rabobank.nl/particulieren/leden

Als u lid bent ontvangt u automatisch in de 1e helft van mei uw unieke stemcode. Van 10 t/m 23 mei 2017 mogen leden van de Rabobank Roermond-Echt 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal 2 op dezelfde club.
Elke stem is geld waard!! Hoe meer stemmen hoe groter het bedrag dat de Zonnebloem ontvangt.
Wij hopen dat veel mensen, woonachtig in de regio Roermond-Echt, hun stem zullen uitbrengen op de Zonnebloem afd. Herten.

Dank u wel.

Met zonnebloemgroetjes,

De Zonnebloem afd. Herten

Rinie Brouns

0475-472150
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken