Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

UITNODIGING BLOEMTAPIJT 2017 KAPEL IN HET ZAND.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Traditiegetrouw wordt aan de Kapel in het Zand in Roermond elk jaar het “BESJLOET” gevierd : de afsluiting van het bedevaartseizoen.

 

Ter gelegenheid daarvan hebben de vrijwilligers weer een Bloemtapijt gelegd. Dit Bloemtapijt is te bezichtingen van zaterdag 9 tot en met donderdag 14 september a.s.

Dit jaar is het onderwerp: "DE VERBORGEN SCHATTEN VAN ONZE KAPEL."

De toegang is gratis en de openstelling is van 10 tot 17 uur in het Kruiswegpark aan de Parklaan in Roermond waar in het weekend ook een devotionalia - kraam zal staan.

Een vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld.

De kapel is ’s middags open vanaf 14 uur zodat u de verborgen schatten in de kerk zelf ook kunt gaan bewonderen.

Een fietsenstalling en een toilet zijn aanwezig.

De leden van de Werkgroep Bloemtapijt heten u van harte welkom en wij geven graag uitleg bij de twaalf bloembedden.

Tot ziens, de werkgroep

 

Rinie Brouns

0475-472150
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken