Nieuwjaarsborrel

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 8 januari nieuwjaarsborrel.

Op vrijdagmiddag 8 januari vond de nieuwjaarsreceptie van de Zonnebloem Afdeling Heythuysen plaats in De Bombardon.

Het plaatselijke bestuur had het initiatief genomen om het nieuwe verenigingsjaar te beginnen met deze activiteit.  Dit idee  bleek een schot in de roos te zijn want  heel veel deelnemers en vrijwilligers gaven gehoor aan de uitnodiging.

Nadat alle aanwezigen de beste wensen met elkaar gewisseld hadden,  werd er getoast op het nieuwe jaar en daarbij hoorde natuurlijk een lekkere oliebol. Voorzitster Els de Kroon  memoreerde in haar nieuwjaarstoespraak   m.n. die  deelnemers die de vereniging het afgelopen jaar ontvallen zijn.  Ook werd het  activiteitenprogramma  voor 2016 gepresenteerd.  Een programma  vol interessante activiteiten!

Rabobankclubkascampagne.

Bijzonder om te vermelden is dat  de deelnemers aan Zonnebloemactiviteiten  in juni een  keuze kunnen maken uit een aantal kleinschalige uitstapjes  die bekostigd zullen worden uit de middelen die zijn verkregen uit  de Rabobankclubkascampagne.

De middag verliep in een zeer  ongedwongen sfeer;  er werd gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Kortom,  het was een zeer geslaagde middag en een mooi begin van een nieuw Zonnebloemjaar.

Ingezonden door Nelly Knippenberg.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk