Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsborrel

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 8 januari nieuwjaarsborrel.

Op vrijdagmiddag 8 januari vond de nieuwjaarsreceptie van de Zonnebloem Afdeling Heythuysen plaats in De Bombardon.

Het plaatselijke bestuur had het initiatief genomen om het nieuwe verenigingsjaar te beginnen met deze activiteit.  Dit idee  bleek een schot in de roos te zijn want  heel veel deelnemers en vrijwilligers gaven gehoor aan de uitnodiging.

Nadat alle aanwezigen de beste wensen met elkaar gewisseld hadden,  werd er getoast op het nieuwe jaar en daarbij hoorde natuurlijk een lekkere oliebol. Voorzitster Els de Kroon  memoreerde in haar nieuwjaarstoespraak   m.n. die  deelnemers die de vereniging het afgelopen jaar ontvallen zijn.  Ook werd het  activiteitenprogramma  voor 2016 gepresenteerd.  Een programma  vol interessante activiteiten!

Rabobankclubkascampagne.

Bijzonder om te vermelden is dat  de deelnemers aan Zonnebloemactiviteiten  in juni een  keuze kunnen maken uit een aantal kleinschalige uitstapjes  die bekostigd zullen worden uit de middelen die zijn verkregen uit  de Rabobankclubkascampagne.

De middag verliep in een zeer  ongedwongen sfeer;  er werd gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Kortom,  het was een zeer geslaagde middag en een mooi begin van een nieuw Zonnebloemjaar.

Ingezonden door Nelly Knippenberg.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk