Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lezing Heemkundevereniging Heitse.

Zonnebloem afdeling

Woensdag 9 maart Lezing Heemkundevereniging Heitse.

 

Lezing Heemkundevereniging Heytse, 9 maart 2016

 

Woensdagmiddag 9 maart heeft de Heemkundevereniging Heitse een lezing gehouden voor de Zonnebloem afdeling Heythuysen, in Hotel het Anker.

Nadat de gasten werden ontvangen met koffie en vlaai, hielden de heren Rijks,Vossen en Gubbels  een erg leuke en onderhoudende lezing over de geschiedenis van Heythuysen.

Met behulp van oude foto’s werden er verhalen en anecdotes verteld over diverse inwoners en gebouwen van Heyhuysen, o.a over Hotel het Anker en de Sint Nicolaaskerk.

De meeste gasten wisten hier al veel over, maar werden toch nog verrast door bepaalde wetenswaardigheden.

Aan het slot van de middag werd nog een filmpje getoond over de Kreppel.

Het was een gezellige, leerzame middag.

Ingezonden door: Gerja Smit.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk