“Het Koekoeksnest”.

Zonnebloem afdeling

24 april : Voorstelling Tonieëlgroep Heitse . “Het Koekoeksnest”.

De Zonnebloem in het Koekoeksnest”

De gasten van de Zonnebloem afdeling Heythuysen werden op zondagmiddag 24 april verrast door de Heitser Tonieëlgroep met de indrukwekkende voorstelling “Het Koekoeksnest”.

Zij  zaten op de eerste en tweede rij, dichtbij de gezichten van de uitstekende spelers, die vol verve en expressie hun rollen zeer realistisch neerzetten.

De mooie locatie, die bij velen nog bekend is als de schuur van melkboer Boonen, accentueerde het humorvolle maar eigenlijk ijzingwekkende verhaal dat de bezoekers meenam naar de psychiatrie in de jaren 50, waar men nog volop gebruik maakte van elektroshock therapie en lobotomie.

 

Men zat letterlijk en figuurlijk op het puntje van de stoel door de opgebouwde spanning met iedere keer weer een verrassing van wat de volgende scene hen zou brengen.

 

Met dank aan de vrijwilligers van Tonieëlgroep Heitse en de Zonnebloem voor de warme koffie, de kussentjes, de dekentjes en het heerlijke stuk vlaai. Het werd het een geweldige middag.


Ingezonden door: Bertine Joosten.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk