Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

“Het Koekoeksnest”.

Zonnebloem afdeling

24 april : Voorstelling Tonieëlgroep Heitse . “Het Koekoeksnest”.

De Zonnebloem in het Koekoeksnest”

De gasten van de Zonnebloem afdeling Heythuysen werden op zondagmiddag 24 april verrast door de Heitser Tonieëlgroep met de indrukwekkende voorstelling “Het Koekoeksnest”.

Zij  zaten op de eerste en tweede rij, dichtbij de gezichten van de uitstekende spelers, die vol verve en expressie hun rollen zeer realistisch neerzetten.

De mooie locatie, die bij velen nog bekend is als de schuur van melkboer Boonen, accentueerde het humorvolle maar eigenlijk ijzingwekkende verhaal dat de bezoekers meenam naar de psychiatrie in de jaren 50, waar men nog volop gebruik maakte van elektroshock therapie en lobotomie.

 

Men zat letterlijk en figuurlijk op het puntje van de stoel door de opgebouwde spanning met iedere keer weer een verrassing van wat de volgende scene hen zou brengen.

 

Met dank aan de vrijwilligers van Tonieëlgroep Heitse en de Zonnebloem voor de warme koffie, de kussentjes, de dekentjes en het heerlijke stuk vlaai. Het werd het een geweldige middag.


Ingezonden door: Bertine Joosten.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk