High Tea in de Tump

Zonnebloem afdeling

High Tea in de Tump. Nationale Ziekendag

Nationale Ziekendag bij De Zonnebloem Afdeling  Heythuysen.

 

Ter gelegenheid van de Nationale Ziekendag  stond de Zonnebloem afdeling Heythuysen stil bij de hulpbehoevende medemens in Heythuysen. Dit deden zij o.a. door in de 3 zorginstellingen in Heythuysen een mooi boeket af te geven  voor in de centrale hal.

Ook  werd er voor de gasten van de Zonnebloem op maandag 19 september  een overheerlijke High Tea georganiseerd bij “De Tump” in Heythuysen. Na het welkoms woord van Els de Kroon stond men even stil bij Leni Kuijpers die zwaar gewond is geraakt bij een ernstig auto ongeluk. De afdeling Heythuysen leeft erg met haar mee.

Er namen 38 gasten en 6 vrijwilligers deel aan deze dag en  zij hebben genoten van de muziek en zang van Matthieu Brouns.  De gasten werden zo enthousiast dat ook zij hun eigen muzikale kwaliteiten lieten horen.

Tijdens een quiz werd er druk samengewerkt en nagedacht om de juiste oplossingen te bedenken.

Deze speciale middag, waar ontmoeting van elkaar centraal stond, vloog om. Weer een dag om met plezier naar terug te kijken.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk