Nieuwjaarsreceptie

Zonnebloem afdeling

Nieuwjaarsreceptie voor alle deelnemers en vrijwilligers

Nieuwjaarsreceptie Zonnebloem Heythuysen

PROOST op 2017.

Vrijdag 13 januari 2017 proosten gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Heythuysen tijdens een gezellige middag in de Bombardon op het nieuwe jaar 2017.

De gasten worden hartelijk ontvangen; jassen worden aangenomen en de gasten kunnen een gezellig plaatsje uitzoeken. De voorzitter, Els de Kroon, heet iedereen van harte welkom en wenst gasten en vrijwilligers een fijne middag. Hierna wordt geproost op het nieuwe jaar.

Er wordt heel gezellig gepraat en gelachen onder het genot van een glaasje champagne en overheerlijke oliebollen (gebakken door de echtgenoot van de voorzitter). Iedereen geniet zichtbaar van de informele Zonnebloem-nieuwjaarsreceptie. Het is zó gezellig dat iedereen het jammer vindt als het tijdstip van weer naar huis gaan aanbreekt. Het proosten op het nieuwe jaar door gasten en vrijwilligers is echt een warme middag geworden. Als 2017 net zo fijn wordt dan belooft het een geweldig jaar te worden. In ieder geval was deze ‘vrijdag de dertiende’ voor gasten en vrijwilligers een geluksdag.

Dank aan het bestuur van de Zonnebloem Heythuysen die de organisatie en zorg van deze middag voor haar rekening heeft genomen.

 

Ingezonden door: Elma van Sambeek

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk