Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsreceptie

Zonnebloem afdeling

Nieuwjaarsreceptie voor alle deelnemers en vrijwilligers

Nieuwjaarsreceptie Zonnebloem Heythuysen

PROOST op 2017.

Vrijdag 13 januari 2017 proosten gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Heythuysen tijdens een gezellige middag in de Bombardon op het nieuwe jaar 2017.

De gasten worden hartelijk ontvangen; jassen worden aangenomen en de gasten kunnen een gezellig plaatsje uitzoeken. De voorzitter, Els de Kroon, heet iedereen van harte welkom en wenst gasten en vrijwilligers een fijne middag. Hierna wordt geproost op het nieuwe jaar.

Er wordt heel gezellig gepraat en gelachen onder het genot van een glaasje champagne en overheerlijke oliebollen (gebakken door de echtgenoot van de voorzitter). Iedereen geniet zichtbaar van de informele Zonnebloem-nieuwjaarsreceptie. Het is zó gezellig dat iedereen het jammer vindt als het tijdstip van weer naar huis gaan aanbreekt. Het proosten op het nieuwe jaar door gasten en vrijwilligers is echt een warme middag geworden. Als 2017 net zo fijn wordt dan belooft het een geweldig jaar te worden. In ieder geval was deze ‘vrijdag de dertiende’ voor gasten en vrijwilligers een geluksdag.

Dank aan het bestuur van de Zonnebloem Heythuysen die de organisatie en zorg van deze middag voor haar rekening heeft genomen.

 

Ingezonden door: Elma van Sambeek

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk