Muziek Bingo

Zonnebloem afdeling

Muziek Bingo

MUZIEKBINGO

Op maandag 20 februari organiseerde de Zonnebloem Heythuysen een muziekbingo in de Bombardon. Hiervoor hadden zich een 25-tal deelnemers aangemeld. De muziekbingo begon met een korte ronde om iedereen even te laten wennen. Vervolgens werd er koffie en thee gereserveerd en werden alle deelnemers verwend met een nonnevot.

Na deze heerlijke versnapering werden vele herkenbare melodietjes uit vroegere tijden ten gehore gebracht. Het waren vooral Nederlandse en Limburgse liedjes. Vele deelnemers zongen uit volle borst mee. Alle deelnemers wonnen uiteindelijk een leuke attentie. Tenslotte werd het muziekfeest afgesloten met een drankje en een bitterballetje. Het was een gezellige muzikale middag!

Ingezonden door: Mariella Knoops.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk