Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Presentatie maaltijdservice Spar

Zonnebloem afdeling

Activiteit maaltijd service

Maandag 20 maart organiseerde de Zonnebloem afd. Heythuysen een presentatie over de maaltijdservice van de Spar.

Activiteit werd gehouden in de Hoeve de Kaolder in Baexem waar we welkom werden geheten door de eigenaresse Mieke,  Synco van de Spar en Harry, de kok van de maaltijden.

Nadat iedereen voorzien was van koffie en thee konden de deelnemers even met elkaar bij praten.

Voordat we van de maaltijden konden genieten kregen we eerst uitleg over het bereiden, opwarmen en bestellen van de maaltijden.

We starten met twee soorten soep, eerst groentesoep en daarna tomatensoep, deze viel bij iedereen  goed in de smaak. Vervolgens kregen we rode kool en hachee met aardappelpuree, wat erg lekker en smaakvol was. Daar na kregen we Nasi met een groenten/fruit gerecht en saté. Tot slot nagenieten van een toetje.

De deelnemers kregen bij de maaltijd een drankje geserveerd. Het was een gezellige en gemoedelijke sfeer waarbij iedereen het eten met smaak opat.

Voor deze activiteit (was zeer geslaagd ) hadden zich 26 deelnemers en 6 vrijwilligers aangemeld.

De eerste service maaltijden zijn al bij Synco besteld en gezien het enthousiasme van onze gasten zullen er zeker nog meer bestellingen volgen.

Na afloop hebben we de mensen die ons zo goed verzorgd hebben een presentje gegeven.

 

Ingezonden door: Thea de Weerd

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk