Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kapel Onder de Linden

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 17 mei vond een activiteit van de Zonnebloem afd. Heythuysen plaats.

In Kapel Onder de Linden in Thorn werd een H. Mis opgedragen door Pastoor Vankan uit Heythuysen. Deze H. Mis stond geheel in het teken van de Maria maand. Vroeg in de middag gingen we met 30 gasten en 9 vrijwilligers richting Thorn, terwijl de zon hoog aan de hemel stond en de temperatuur rond de 25 graden, arriveerde de gasten bij de kapel. Nadat iedereen had plaats genomen, en was verwelkomt door Pastoor Vankan begon de prachtige Maria viering, welkomstwoord, eerste lezing en voorbeden werden door de vrijwilligers gelezen, alsmede enkele gedichten.

Er werden prachtige Maria liedjes gezongen, en tijdens het uitreiken van de communie werd een Ave Maria lied gedraaid, dit werd door de gasten meegezongen.

Toen de H. Mis was afgelopen werden de gasten in de gelegenheid gesteld om kaarsjes aan te steken, deze werden door Pastoor Vankan gezegend indien men dit wenste.

Vanuit de kapel gingen we naar het naast gelegen Kapelhuis, waar de gasten werden getrakteerd op koffie en vlaai. Heerlijk onder de lindenbomen gezeten en genietend van het prachtige weer was er volop gelegenheid voor een gezellig samenzijn. Een dank je wel voor Pastoor Vankan voor de prachtige persoonlijke mis, Mevr Vincken van t, Kapelhuis voor de koffie en de vlaai, en dan de vrijwilligers, dank je wel voor het vervoer van onze gasten, het voorlezen in de kapel, en het helpen bij de koffie. Samen hebben we er voor gezorgd dat we kunnen terug kijken op een geslaagde middag.

 

Ingezonden door: Bertine Joosten en Annie Konings.

 

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk