Uitstapje met de bus.

Zonnebloem afdeling

Bustocht Zonnebloem Heythuysen mede dankzij de cheque van de Rabobank Clubkas Campagne 2016!

 

Op een fantastisch zonnige woensdag in juni vertrokken we in een grote bus met 46 gasten voor een rondrit door de 16 kernen van onze Leudalgemeente. Rolstoelen en rollators in het kofferruim, een koelbox met extra water, een zeer behulpzame chauffeur en goede zin. Allemaal ingredienten voor een goed begin voor memorabel dagje uit. En dat werd het!

Na een uurtje langs de mooie Maasplassen gereden te hebben, stond er bij Gasterie de Knip in Wessem een heerlijke lunch klaar. Werkelijk aan alles was gedacht, iedereen genoot van al het lekkers en de bediening liep gesmeerd.

We zijn verder gereden onder de bezielende begeleiding van onze gids Nettie Sleutels. Veel hoefde  ze echter niet te vertellen. Een paar steekwoorden die betrekking hadden op de streek waarin we terecht kwamen waren voldoende om de bus te doen gonzen van interessante verhalen en grappige gebeurtenissen. Ondanks de hitte buiten bleef het lekker aangenaam in de bus. Ook de zeer deskundige chauffeur hield vaak het hoofd koel als hij langs smalle wegen vol met geparkeerde auto’s moest manouvreren.  Heel knap dat hij juist die binnenwegen heeft genomen om ons van dorpskern naar dorpskern te rijden en om ons op die manier het prachtige landschap van deze streek  te laten zien. Naar wat ik heb gehoord en gezien heeft iedereen het naar zijn zin gehad, er werd zelfs gezongen in de bus en niemand is in slaap gevallen!

Op het einde van de middag zijn we bij de Busjop getrakteerd op een groot stuk vlaai en een kopje koffie.

 Zowel onze gasten als vrijwilligers kijken terug op een geslaagde dag en danken de Rabobank voor hun jaarlijkse Clubkas Campagne.

 

Ingezonden door: Bertine Joosten.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk