Nationale Ziekendag 2017

Zonnebloem afdeling

Nationale Ziekendag 2017

Dit jaar staat  maandagmiddag 18 september in het teken van Nationale Ziekendag.

Deze activiteit wordt geheel gratis aangeboden aan onze deelnemers dankzij het mooie bedrag dat wij ontvingen van de clubkascampagne van de Rabobank.

Op deze grijze druilerige dag druppelen de deelnemers van De Zonnebloem Afdeling Heythuysen tussen 11 uur en half 12 binnen bij de zaal van “De Tump” in Heythuysen. Bij binnenkomst krijgt iedereen een Zonnebloempje opgespeld en het lijkt wel of daardoor binnen meteen de zon doorbreekt  en er heerst  een levendige en vrolijke stemming.

Voorzitster Els de Kroon heet iedereen welkom met een speciaal woord van welkom aan de nieuwe deelnemers die voor het eerst deelnemen aan een activiteit van onze afdeling.

Er wordt een heerlijke lunch geserveerd die bij iedereen in de smaak valt en er wordt druk gebabbeld en gelachen aan de diverse tafels. Na het heerlijke toetje begint het duo Los Bollos te spelen en er klinken bekende liedjes door de zaal die herkend  en meegezongen worden. Dit duo voelt feilloos aan welke muziek dit publiek waardeert  en er is een mooie wisselwerking tussen hen en de toehoorders.

Ook wagen meerdere deelnemers zich op de dansvloer.

Het is een heel geslaagde activiteit en al gauw is het weer 15.30 uur en na een afsluitend woordje door Els en een dankwoord voor onze geweldige muzikanten gaan de deelnemers weer huiswaarts. Elke deelnemer ontvangt bij het naar huis gaan nog een mooie rode roos, een tastbaar aandenken aan deze leuke middag.

Een aantal mensen worden  door vrijwilligers thuis gebracht, onze hartelijke dank aan deze toegewijde chauffeurs die zo vaak voor ons klaar staan.

We kijken samen met onze deelnemers die aangeven dat ze erg genoten hebben terug op een geslaagde Nationale Ziekendag 2017

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk