Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Creamiddag 2017

Zonnebloem afdeling

De Zonnebloem afdeling Heythuysen    

Creamiddag 2017

Op woensdag 8 november was er de creatieve middag voor de gasten van de zonnebloem.Rond 14.00 uur waren er in de zaal de Bombardon 27 gasten aanwezig.

Patty Ros van bloemenatelier Bloepattoe te Kelpen en vier vrijwilligers van de zonnebloem stonden klaar om de mensen te begeleiden.Op de tafels stonden de materialen klaar om een bloemstuk te maken. De mannen werden uitgedaagd om een werkstuk te maken van een tak bekleed met mos. Sommige gasten keken naar het voorbeeld met een vragende blik van kunnen wij dit maken?

Na een woord van welkom en een korte uitleg werd er enthousiast begonnen met het insteken van groene takjes en roosjes.

Je zag dat de mensen er plezier in hadden. Ieder werkte op zijn of haar manier zodat elk bloemstuk er toch anders uitzag. Het bloemstuk werd afgewerkt met een vogeltje, een lichtje en een kerstdecoratie.

Na alle inspanning was een kopje koffie en een stukje vlaai zeker verdiend.

Er was nog tijd om gezellig samen te praten.

Rond 17.00 uur ging iedereen trots en blij naar huis met een zelfgemaakt werkstuk, waarvan de gasten nog een lange tijd  kunnen genieten.

Het was een middag vol dankbaarheid en voldoening.

De creagroep. Ingezonden door:Tiny Lemmen.                                                                                              

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk