Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kienen

dsc1540jpg

Op 16 maart, een regenachtige vrijdagmiddag, zijn er een dertig tal gasten naar de kienmiddag van de Zonnebloem gekomen.

Een  zaal vol met dames en een heer gingen met de kien fishes in de aanslag.

Allereerst was er natuurlijk koffie/thee met een lekker stuk vlaai waarvan sommige stukken, volgens een aantal gasten, ouderwets groot gesneden waren. Vooral de pruimenvlaai smaakte goed.

Na de koffie werd het tijd om te gaan kienen. Eerst moest er een rijtje vol zijn en daarna de hele kaart.

Algauw konden de eerste prijzen overhandigd worden. Als iemand twee keer kien had, dan kreeg diegene nog een troostprijsje. Het was soms zo spannend dat er zelfs een glas met drinken omver ging en nadat alles  opgesopt was ging het spel weer verder.

Tussen door werd er nog een pauze gehouden om wat te kunnen drinken en daarna werd er weer ijverig verder gekiend.

Elke gast ging tenslotte naar huis met een prijs.                           

Het was een leuke, gezellige middag.

Ingezonden door: Mia Schreurs.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk