Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationale Ziekendag 2018

nationale-ziekendag-2018jpg

Nationale Ziekendag in Heythuysen

De Zonnebloem Afdeling Heythuysen

Iedere 2e zondag van september wordt er in Nederland  aandacht geschonken aan de zieken en  aan de mensen met een beperking in de directe leefomgeving.

In Heythuysen vindt de viering van Nationale Ziekendag door de Zonnebloem Afdeling Heythuysen een week later plaats i.v.m. de plaatselijke kermis.

Op maandag 17 september is het dan zover. In café-zaal De Tump staat een heerlijke lunch klaar voor alle deelnemers van de Zonnebloem .  Ook dit jaar kan de afdeling deze lunch die muzikaal opgeluisterd wordt door de Beek en Bosband gratis aanbieden aan de deelnemers vanwege het mooie sponsorbedrag  dat de Zonnebloem afdeling Heythuysen door de Rabo Clubkascampagne heeft mogen ontvangen .

Al vroeg komen de eerste gasten met scootmobiel of rollator aan bij Eetcafé De Tump. Gelukkig is het prachtig weer en is een wandeling of ritje door het dorp  goed voor de eetlust. De mensen die erg slecht ter been zijn worden  opgehaald door vrijwilligers.

Als iedereen binnen is,  we zijn met ruim 70 personen, gaat de middag van start. We genieten van heerlijke gerechten en van de vrolijke muziek van de Beek en Bosband. Er klinken bekende liedjes die meegezongen worden.  Op andere melodieën wordt ‘gesjoenkeld’, gedanst of meegeklapt.

Heel wat verhalen worden uitgewisseld en we zien vrolijke en lachende mensen.

Aan het einde van de middag ontvangen de gasten bij hun vertrek nog een leuk presentje als aandenken aan deze activiteit.

“Bedankt voor deze fijne, gezellige middag, ik heb genoten en gelachen,” is een opmerking die de vrijwilligers veel horen en daar doen we het toch voor!

Ingezonden door: Nellie Knippenberg

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk