Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Creatieve middag

img20181116145823300jpg

Creatieve middag 16 november

Als je  vrijdagmiddag 16 november even binnen had kunnen kijken in De Bombardon zou je denken dat het al een beetje Kerstmis was.

Wat was er aan de hand?  De creatieve  vrijwilligers  zorgden voor vele materialen om een mooi tafelstuk te maken met 23 gasten van De Zonnebloem Afdeling Heythuysen.

In de voorbereiding was veel werk gestoken: niet alleen materialen uit een tuincentrum of uit de tuin,   nee enkele dames waren zelfs het bos in geweest en hadden kastanjes, en heel veel dennenappels verzameld.

Heel gestructureerd ging men aan de slag: Eerst een laagje boomschors, waar mos overheen werd gelegd. Daarna kreeg iedereen  een cyclaam, dit plantje werd de eyecatcher van ons tafelstuk. Het geheel werd gecompleteerd door bosjes groen, dennenappels,appeltjes enz. Tenslotte werd het werkstuk  voorzien van kerstlichtjes.

De gasten waren erg leuk aan het werk en hier en daar werden ze geassisteerd door een vrijwilliger en al snel had iedereen een prachtig bloemstuk klaar. Een sieraad voor op tafel!

Tijdens het werk werd er koffie met appeltaart geserveerd en de middag werd besloten met een heerlijk drankje waarbij er nog even heel gezellig met elkaar gepraat werd.

Iedereen kan terugkijken op een geslaagde creatieve middag en de gasten zullen nog lang plezier hebben van hun prachtige werkstuk.

Nellie Knippenberg

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk