Creatieve middag

img20181116145823300jpg

Creatieve middag 16 november

Als je  vrijdagmiddag 16 november even binnen had kunnen kijken in De Bombardon zou je denken dat het al een beetje Kerstmis was.

Wat was er aan de hand?  De creatieve  vrijwilligers  zorgden voor vele materialen om een mooi tafelstuk te maken met 23 gasten van De Zonnebloem Afdeling Heythuysen.

In de voorbereiding was veel werk gestoken: niet alleen materialen uit een tuincentrum of uit de tuin,   nee enkele dames waren zelfs het bos in geweest en hadden kastanjes, en heel veel dennenappels verzameld.

Heel gestructureerd ging men aan de slag: Eerst een laagje boomschors, waar mos overheen werd gelegd. Daarna kreeg iedereen  een cyclaam, dit plantje werd de eyecatcher van ons tafelstuk. Het geheel werd gecompleteerd door bosjes groen, dennenappels,appeltjes enz. Tenslotte werd het werkstuk  voorzien van kerstlichtjes.

De gasten waren erg leuk aan het werk en hier en daar werden ze geassisteerd door een vrijwilliger en al snel had iedereen een prachtig bloemstuk klaar. Een sieraad voor op tafel!

Tijdens het werk werd er koffie met appeltaart geserveerd en de middag werd besloten met een heerlijk drankje waarbij er nog even heel gezellig met elkaar gepraat werd.

Iedereen kan terugkijken op een geslaagde creatieve middag en de gasten zullen nog lang plezier hebben van hun prachtige werkstuk.

Nellie Knippenberg

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk