De Zonnebloem Afdeling Heythuysen in actie samen met Unilever

aukje-3jpg

De Zonnebloem Afdeling Heythuysen in actie samen met Unilever

In de periode van 31 oktober t/m 6 november zijn de vrijwilligers van Zonnebloem afdeling Heythuysen druk in de weer in de Jumbo te Heythuysen: 
4 artikelen van UNILEVER (Becelboter en Calvé-pindakaas) staan in de schijnwerpers.Als klanten van de JUMBO 2 van deze artikelen kopen gaat er 50 cent naar de Zonnebloem.

Er  is een mooie stand ingericht en 7 dagen lang staan er op de piekmomenten steeds 2 vrijwilligers klaar om de klanten te attenderen op de actie en “reclame” te maken voor De Zonnebloem.

De actie slaat goed aan………….De vrijwilligers spreken de klanten aan en er wordt volop gekocht van de aangeboden producten. Je merkt dat mensen De Zonnebloem een warm hart toedragen. Klanten die iemand in hun naaste omgeving hebben met een beperking kunnen bovendien meedingen naar een gratis verzorgd uitje in de Zonnebloemauto.

Op vrijdag- en zaterdagmiddag krijgt de actie een enorme boost door de bijdrage die vrijwilligster Aukje levert. Als levend standbeeld is ze een ware trekpleister voor het winkelend publiek.

Deze actie kost een flinke tijdsinvestering van de vrijwilligers maar het is de moeite waard! We doen het met veel plezier en het is mooi om straks onze gasten met de opbrengst van deze actie weer een mooie activiteit te kunnen aanbieden.

Deze actie van UNILEVER is een pilot en we kunnen nu al zeggen dat het in ieder geval bij onze Afdeling een succes is! 

De actie duurt nog tot en met dinsdag 6 oktober

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk