Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstviering in de Bombardon

christmas-lunch1jpg

Kerstviering   14 december 2018

 

De zaal van de Bombardon straalde een warme kerstsfeer uit toen de 42 gasten van de Zonnebloem binnenkwamen.

De mooi gedekte tafels zagen er feestelijk uit en op de achtergrond  was een  kerstmuziekje te horen. Alle gasten waren meteen in de kerststemming.

Zelfs het weer werkte mee door te zorgen voor een flinterdun laagje sneeuw .

Er werd genoten van een uitgebreide en overheerlijke lunch .

De soep, het pasteitje, de broodjes en het kerstbrood smaakten voortreffelijk.

Tijdens de lunch werden er op het grote TV scherm foto’s vertoond van de zonnebloemactiviteiten van 2018.

De foto’s brachten bij de gasten herinneringen naar boven van wat ze allemaal beleefd hadden in het  afgelopen jaar en  was er voldoende ruimte om gezellig bij te praten in een goed gezelschap.

Er werd nog een oud Limburg kerstverhaal verteld uit de jaren 50 over Sefke,  waar ademloos naar geluisterd werd. De kerstboodschap van het verhaal was als we doen wat ons hart ons ingeeft, wordt Kerstmis een zalig en vredig kerstfeest en dat wensen we iedereen toe.

De viering werd afgesloten met een luxe koffie/ thee en een likeurtje .

De gasten  gingen met een warm kerstgevoel  blij naar huis. Ook de vrijwilligers hadden een fijn gevoel over deze zeer geslaagde activiteit.

Tiny Lemmen

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk