Prijsuitreiking winnaar Unileveractie

img-20181130-wa0001jpg

Vandaag 30 november was het dan zover, de prijswinnaar van de ludieke actie van Unilever die wij, Zonnebloem afdeling Heythuysen gehouden hebben van 31 oktober t/m 6 november jl. is bekend gemaakt. De cheque werd vandaag bij de Jumbo uitgereikt door Loes Hommen en Annie Konings, vrijwilligers bij de Zonnebloem Heythuysen.

De winnaar van deze prachtige prijs, een dagje erop uit met de Zonnebloemauto, is Monique van Heur, een verpleegkundige uit Baexem. Zij heeft deze prijs geschonken aan een nicht van haar, Sandra Coumans uit Someren-Eind. Sandra is rolstoelgebonden en zal samen met haar 3 kinderen Quinty van 15 jaar,Ydem van 10 jaar en Finley van 6 jaar een dagje naar de Efteling gaan. Opa Coumans zal de chauffeur zijn en oma gaat mee als begeleiding. Wij wensen hun een fijne dag toe.

Het gezin is op een geweldige manier door de bedrijfsleider Eric van de Jumbo in het zonnetje gezet: een prachtig boeket bloemen voor Sandra, de kinderen kregen alle drie een heerlijke doos met snoepjes en een lunch die zij kunnen nuttigen op hun dagje uit naar de Efteling. 

Loes onze penningmeester overhandigde namens de Zonnebloem de cheque over aan Sandra en daarnaast waren er bloemen voor zowel Sandra als Monique.

Ook zal de Zonnebloem Heythuysen ervoor zorgen dat het hele gezin, aansluitend aan hun dagje uit, ergens een hapje kan gaan eten. 

Eric reikte, namens de Unilever, een cheque uit met het bedrag van €205,75, aan de Zonnebloem Heythuysen. Dit is het bedrag dat wij hebben binnengehaald tijdens de actie van Unilever. 

Ik denk dat ik spreek uit ieders naam als ik zeg: 

Dank je wel Jumbo, het was fijn om bij jullie te mogen zijn. Dank je wel aan alle klanten van de Jumbo voor hun donaties en ook aan al onze vrijwilligers die er samen voor hebben gezorgd dat wij dit mooie resultaat hebben behaald. Want naast alle kuipen boter en potten pindakaas die wij aan de man brachten, was er natuurlijk ook ons levend standbeeld. Dank ook aan Unilever die dit mogelijk heeft gemaakt

Dank je wel aan iedereen die de Zonnebloem een warm hart toe draagt! 

Ingezonden door Annie Konings.

 

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk