Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsborrel

img2142jpg

in de Bombardon

Nieuwjaarsreceptie 2019

Vrijdagmiddag 11 januari!

De start van het kroonjaar van de afdeling van de Zonnebloem Heythuysen werd feestelijk ingeluid! Voorzitter Els heette iedereen van harte welkom, ze blikte terug op het afgelopen jaar waarbij we nieuwe gasten hebben mogen verwelkomen en helaas ook afscheid hebben moeten nemen van gasten. In gedachte blijven ze bij ons! Ze wenste iedereen namens het bestuur alle goeds toe voor het nieuwe jaar. De glazen werden gevuld met heerlijke bubbels.

En … geen nieuwjaarsreceptie zonder de ondertussen meer dan beroemde oliebollen van onze eigen oliebollenbakker Jan de Kroon. Het werd een heel gezellige middag in bijzijn van onze vrijwilligers en gasten.

Nog een lekker hapje en een drankje erbij, het kan niet op! 2019 is begonnen, laat dit een mooi begin zijn van het 55-jarige bestaan van de Zonnebloem in Heythuysen. 🌻🌻🌻

Aandacht
We hebben elkaar nodig
dat is toch zonneklaar.
Want mensen willen warmte
en aandacht voor elkaar,
waarom niet even praten?
Zo zorg je voor een lichtpunt,
ook op een donkere dag!
Zo laat je een lichtje schijnen
bij mensen die in stilte kwijnen
iemand die naar je luistert,
iemand die met je praat,
dat is nu datgene
waarbij het bij de Zonnebloem🌻 om gaat!

Monique Strijdveen

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk