Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kienmiddag

img2372jpg

in de Bombardon

Woensdag 13 maart jl. vond de jaarlijkse kienmiddag plaats bij de Bombardon. Hiervoor hadden zich een dertigtal gasten aangemeld.

Na een hartelijk welkomstwoord door Jacqueline werd allereerst koffie en thee aangeboden met een heerlijk stukje Limburgse vlaai.

Daarna werden de kienkaarten uitgedeeld en steeg de spanning. De vele kienliefhebbers hadden veelal hun eigen gekleurde fiches en gelukspoppetjes meegenomen. Bij het eerste volle rijtje werd een prijs uitgereikt en bij een volle kaart ontving de winnaar een grote prijs. 

Er hing een prettige warme sfeer terwijl het buiten volop stormde. Na 5 ronden concentratie volgde de pauze en kregen de gasten nog een consumptie aangeboden. Daarna begon de tweede serie van 5 kienrondes. In de allerlaatste rond mocht iedereen die nog niks gewonnen had meedoen totdat de kaart vol was. Zo kon iedereen na afloop met een mooie prijs huiswaarts keren.

Mariëlla Knoops

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk