Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Culturele middag

20190408154146jpg

In het bezoekerscentrum Leudal

Maandag 8 april 2019 Filmmiddag Bezoekerscentrum Leudal

Een leerzame middag in het Bezoekerscentrum Leudal.

Na een fijne introductie door Richard Verheul werden we aangenaam vermaakt met de welbekende film ‘De Fanfare’ van Bert Haanstra.

In de pauze tijd voor koffie met allerlei soorten vlaai.

Op naar de volgende film: ons prachtige Leudal, deze viel goed in de smaak. Allerlei bekende plekjes werden in beeld gebracht. Ter afsluiting volgende een zeer interessante lezing over de wolf die sinds korte tijd ook weer in Nederland verschijnt, verzorgd door het Groene Hart. Een geluk: de wolf lust geen mensen … maar wel een schaapje op zijn tijd. Dat zorgde dan ook meteen voor de nodige vragen. Gerustgesteld dat de wolf banger is voor mensen dan wij voor de wolf kon iedereen met een goed gevoel de tentoonstelling over de wolf gaan bezichtigen. Een zonnige middag met stralende gezichten, tijd om naar huis te gaan of te wel een geslaagde middag!

Monique Strijdveen

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk