Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Biertoer

img2694jpg

Brouwerij De Lindeboom in Neer

Met een select gezelschap arriveerden we bij de brouwerij met het “bier van hier”: Lindeboom!

Na de ontvangst met koffie en vlaai bekeken we een interessante powerpointpresentatie over het brouwen van dit Limburgse gerstenat. Toen was dan eindelijk de tijd daar dat we een kijkje mochten nemen bij de chemische processen waaraan water en mout aan onderhevig zijn.

Het was een tocht vol uitdagingen; van vochtige en warme ruimtes werden we via trapjes en gladde vloeren naar ijzig koude kamers geloodst. Deze ruimtes stonden vol met ketels, silo’s en vernuftige technische hoogstandjes, die allemaal zeer duurzaam bleken te zijn. Als laatste kwamen we aan in een gigantisch grote hal met volle kratten Lindeboom die als het ware tot de hemel rezen.

Natuurlijk kwam dan het langverwachte moment waar we in het comfortabele café met open haard konden proeven van 3 heerlijke bieren omlijst met worst en kaas. We hadden het verdiend vonden we.

De 4 genodigde gasten lieten het zich goed smaken en ontpopten zich uitbundig als “partners in crime”.

De zonnebloemgasten genoten van de gezellige en intiem sfeer.

 We hebben een zeer positieve ervaring mee naar huis kunnen nemen.

 Bertine Joosten

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk