Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pompoenmiddag

img3017jpg

Pompoen versieren o.l.v. Christien Reinders van Huys en Hof in Buggenum

xcv

Vrijdag 4 oktober organiseerde de Zonnebloem  afdeling Heythuysen een creatieve middag: er waren 21 deelnemers en 5 vrijwilligsters aanwezig.
We werden gastvrij ontvangen bij Huys en Hof in Buggenum.
Na het welkomstwoord gingen de gasten aan de slag met het versieren van een pompoen. Christien Reinders van Huys en Hof legde stap voor stap  uit hoe het moest worden ook had ze enkele voorbeelden gemaakt. Deelnemers die hulp nodig hadden werden bijgestaan door de vrijwilligsters.
Na het versieren van de pompoenen gingen we in de huiskamer koffie drinken met een lekker stuk pompoenvlaai.
Omdat het slecht weer was konden we jammer genoeg de prachtige tuin niet bewonderen.
Het was een heel geslaagde middag en de deelnemers gingen huiswaarts met een mooi opgemaakte pompoen.

Thea de Weerd

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk