Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstlunch

facebook1576522796398-1jpg

In de Bombardon

KERSTLUNCH 13 DECEMBER IN DE BOMBARDON 

Ook dit jaar was het Grand Café weer mooi versierd en de lange tafels feestelijk gedekt.

Er schoven om 12 uur 59 personen, gasten en vrijwilligers, aan voor een royale lunch met soep, pasteitjes, lekkere broodjes met beleg en een overheerlijk kerstbrood. Koffie, thee en kerstkransjes maakten het compleet. 

Els de Kroon heette iedereen welkom; tijdens de lunch was het woord aan vrijwilligster Tiny Lemmen en aan pastoor Vankan. 

Tiny vertelde een legende die zich zou hebben afgespeeld op het landgoed De Bedelaar in Leudal, voor de meesten van ons welbekend van de geschiedenis van Dr. Dubois en de nog overgebleven Villa en de Uilentoren.

Naar men zegt is op Kerstavond nog altijd de klok te horen van het kasteel dat op die plaats in het moeras zou zijn verdwenen en waar bij het ven een bedelaar zou zijn gevonden die niet welkom was bij de gierige kasteelheer.

 Pastoor Vankan stond stil bij enkele gebeurtenissen van het afgelopen jaar: de herdenking van 75 jaar bevrijding van de kernen in Leudal en bij de mensen die dit jaar een geliefde/partner hebben verloren en die in de kersttijd een moeilijke of eenzame periode doormaken. Kwetsbare mensen, zoals ook ouderen, kunnen veel steun ervaren aan het samen aan tafel zitten zoals vanmiddag, en met elkaar al pratend herinneringen delen. 

Els sloot deze gezellige middag af met een ieder fijne feestdagen toe te wensen en zij hoopt, namens de Zonnebloem Heythuysen, vele gasten weer te mogen begroeten op de Nieuwjaarsbijeenkomst in januari 2020. 

Els Noordhuis

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk