High Tea 5-8-2020

img20200805184313795-2jpg

voor de vrijwilligers

High Tea voor de vrijwilligers op 5 augustus.

De werkgroep: Vrijwilligersuitje bestaande uit Loes en Annie maakt er dit jaar extra werk van om de vrijwilligers een prachtige middag te bezorgen. Vanwege de geldende maatregelen rond het coronavirus zit een uitstapje er dit jaar niet in. Vrijwilligster Trees stelt spontaan haar terras ter beschikking als de plannen voor het organiseren van een High Tea vorm krijgen. Het terras wordt enkele dagen vooraf in orde gebracht en Loes is druk in de weer met het voorbereiden van heerlijke gerechten, geassisteerd door Annie die voor de boodschappen zorgt. Ook Trees bereidt een heerlijke salade. Op 5 augustus om 16.00 uur komen de vrijwilligsters aan en na een welkomswoordje door Annie waarbij Trees een mooie bos bloemen krijgt overhandigd starten we met de eerste gang: Thee met scones, clotted cream, jam en lemon curd. Er volgen daarna nog 4 heerlijke gangen met allemaal zelfgemaakte gerechten  door onze chefkok Loes.  Tussen de gangen door is er nog een woordje van Els de Kroon, een doorkijkje in de financiële situatie van dit jaar door Loes  en een evaluatie van de acties en belmomenten voor de gasten en een vooruitblik op de komende maanden door Nellie.

Het word  snel later en later en iedereen wisselt met elkaar verhalen uit. Vrijwilligers geven later ook aan dat ze zich verwend voelen en heel erg hebben genoten van deze middag in een tijd dat veel contacten en activiteiten niet mogelijk zijn.

Een geslaagde activiteit waarvoor we iedereen die hier enige bijdrage aan heeft geleverd hartelijk bedanken.

Nellie Knippenberg

 

 

 

 

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk