Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

High Tea 5-8-2020

img20200805184313795-2jpg

voor de vrijwilligers

High Tea voor de vrijwilligers op 5 augustus.

De werkgroep: Vrijwilligersuitje bestaande uit Loes en Annie maakt er dit jaar extra werk van om de vrijwilligers een prachtige middag te bezorgen. Vanwege de geldende maatregelen rond het coronavirus zit een uitstapje er dit jaar niet in. Vrijwilligster Trees stelt spontaan haar terras ter beschikking als de plannen voor het organiseren van een High Tea vorm krijgen. Het terras wordt enkele dagen vooraf in orde gebracht en Loes is druk in de weer met het voorbereiden van heerlijke gerechten, geassisteerd door Annie die voor de boodschappen zorgt. Ook Trees bereidt een heerlijke salade. Op 5 augustus om 16.00 uur komen de vrijwilligsters aan en na een welkomswoordje door Annie waarbij Trees een mooie bos bloemen krijgt overhandigd starten we met de eerste gang: Thee met scones, clotted cream, jam en lemon curd. Er volgen daarna nog 4 heerlijke gangen met allemaal zelfgemaakte gerechten  door onze chefkok Loes.  Tussen de gangen door is er nog een woordje van Els de Kroon, een doorkijkje in de financiële situatie van dit jaar door Loes  en een evaluatie van de acties en belmomenten voor de gasten en een vooruitblik op de komende maanden door Nellie.

Het word  snel later en later en iedereen wisselt met elkaar verhalen uit. Vrijwilligers geven later ook aan dat ze zich verwend voelen en heel erg hebben genoten van deze middag in een tijd dat veel contacten en activiteiten niet mogelijk zijn.

Een geslaagde activiteit waarvoor we iedereen die hier enige bijdrage aan heeft geleverd hartelijk bedanken.

Nellie Knippenberg

 

 

 

 

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk