Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Terrasmiddag De Kreppel

kreppel-3jpg

Na lange tijd weer bij elkaar

Verslag terrasmiddag De Kreppel 23 juli 2021.

 

De eerste kleinschalige activiteit van De Zonnebloem Heythuysen sinds meer dan een jaar vond o.a. plaats op het terras van zorgcentrum De Kreppel. Op een prachtige zonnige zomermiddag waren we met 8 gasten en 4 vrijwilligers, waaronder Har Vossen,een van de vaste chauffeurs van onze afdeling.

Tiny heette iedereen welkom en toen was het tijd voor koffie met vlaai. Er werd volop gezellig met elkaar gepraat en gelachen en zomaar was het half vier en werd er een flesje lekker gekoeld water of frisdrank geserveerd. Inderdaad, de middag vloog om en dat was precies wat we verwachtten van deze eerste samenkomst na die nare coronaperiode.

Nu kijken we uit naar een tijd waarin we elkaar weer vaker hopen te ontmoeten bij de komende activiteiten die nog in de planning staan.

 

Met dank aan de medewerkers van De Kreppel voor hun gastvrijheid en de goede zorgen op deze middag!

 Els Noordhuis

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk