Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationale Ziekendag 2021

20210924133818jpg

bij de Bombardon

Verslag  Nationale Ziekendag vrijdag 24 september 2021, de Zonnebloem Heythuysen

 Eindelijk was het dan zover op vrijdag 24 september! De traditionele Nationale Ziekendag was de eerste gezamenlijke activiteit van onze afdeling sinds maart 2020.

Het werd een middag met een uitgebreide lunch en koffie na met een gebakje terwijl er gezellig werd bijgepraat in de theaterzaal van de Bombardon.

Aansluitend speelde het orkest van “Forever Young Leudal” . Het aantal decibellen schoot omhoog waardoor een aantal gasten problemen met hun gehoor kregen. Hiervoor onze excuses!

Het koor doet hun naam eer aan, het jeugdig  enthousiasme bij deze “seniors” werkte aanstekelijk  en was een lust om naar te kijken en te luisteren. De goede ouwen van de jaren 60 en 70 vlogen ons om de oren en zal bij vele van de aanwezigen fijne herinneringen hebben opgeroepen.

Speciaal dank aan Geert Jansen en zijn personeel voor de fijne samenwerking en de goede zorgen.

Loes Hommen

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk